Labdarúgás

FTC-Kolozsvár meccsel búcsúzik az Albert Stadion

A Ferencváros a magyar tulajdonban lévő és többek között Vass Ádámot is foglalkoztató erdélyi csapat, a Bajnokok Ligája-résztvevő Kolozsvár ellen játssza utolsó mérkőzését az Albert Stadionban.

2013.03.18 18:13MTI

Hosszú tárgyalássorozat végén dőlt el, hogy a CFR Cluj lesz az ellenfél - tudatta a Ferencvárosi Torna Club hétfői közleményében az MTI-vel.
   
A dokumentum szerint a Kolozsvár, valamint a klub magyar tulajdonosa, Pászkány Árpád végig nyitott és lelkes volt az egyeztetések folyamán, "így klubunk az idei szezonban a Bajnokok Ligájában szereplő CFR-t hívta meg az Albert Stadion búcsúmérkőzésére" - áll a közleményben. A zöld-fehérek az erdélyi csapat játékereje mellett fontos tényezőként vették figyelme azt is, hogy a klubnak erős a magyar kötődése.
   
"Klubvezetésünk azt is mérlegelte döntése során, hogy a találkozó révén vélhetően több száz határon túli magyar honfitársunkat is meg tudjuk vendégelni a Szentélyben" - írta az FTC.
   
A stadionbúcsúztató gála március 24-én, vasárnap 17 órakor kezdődik. A jegyeket keddtől árusítja a klub, s ezen a rendezvényen a belépéshez nem szükséges a szurkolói kártya és az aktuális szezonbérletek is érvényesek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.