Amerikaifutball

A Super Bowl egyik hőse távozott Baltimore-ból

Anquan Boldin, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő, Super Bowl-győztes Baltimore Ravens elkapója a nagydöntőben legyőzött San Francisco 49ers együttesében folytatja pályafutását.

2013.03.12 12:08MTI

A fináléban hat elkapásból 104 yard mellett egy hatpontos gólt (touchdown) is jegyző játékos nem egyezett bele, hogy kétmillió dollárral csökkentsék fizetését, így az idei amatőr játékosbörzén (draft) egy hatodik körös jogért megvált tőle a klub.
   
Szintén csapatot vált Percy Harvin: a Minnesota Vikings fiatal elkapója a Seattle Seahawks együttesében folytatja pályafutását. Eredeti klubja egy-egy idei első és hetedik körös választási jogot kapott érte, illetve a jövő évi draftra is szerzett egy plusz választási lehetőséget.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.