Caliban rendezik meg

Világjátékok: négy tájfutó a magyar csapatban

Négy magyar tájfutó is részt vehet a július 25-én kezdődő kolumbiai Világjátékokon.

2013.03.08 15:23MTI

A nem olimpiai sportágak sajtószolgálata pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Nemzetközi Tájfutó Szövetség határozata szerint a tavalyi világbajnokság 13 legjobb nemzete jutott kvalifikációhoz. A magyar csapat összetettben a 12. lett, így két-két férfi és nő indulhat Caliban.
   
A magyar sportági szövetség jelezte, hogy Szerencsi Ildikó, Gyurkó Fanni, Lenkei Zsolt és Kovács Ádám lesz ott a kolumbiai eseményen.
   
A jelenlegi állás szerint a tájfutáson kívül siklóernyőben, szumóban, íjászatban, erőemelésben, ritmikus gimnasztikában, táncsportban, maratoni kajak-kenuban és búvárúszásban szereztek indulási jogot a magyarok a Világjátékokra, amelyet Kolumbia harmadik legnagyobb városában, Caliban rendeznek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.