Foci, Forma-1

Hétvégén a sporté a főszerep

A sport játssza a főszerepet a hétvégén a közmédiában, a közvetítések már pénteken a debreceni rövidpályás gyorskorcsolya-világbajnokság küzdelmeivel megkezdődnek.

2013.03.07 23:29MTI

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) csütörtöki közleménye szerint a debreceni vb nyitónapjáról 13.30-15.10 között jelentkezik élőben az M1, amit szombaton 14.40-től 16.20-ig tartó közvetítés követ, vasárnap pedig 13.45 és 14.45, valamint 15.20 és 16.20 között tartó műsorfolyam zárja a világbajnokságot.
 
A Kossuth Rádió szintén nyomon követi a gyorskorcsolyázók küzdelmeit. Vasárnap 13.15-kor jelentkezik az M1 heti sportmagazinja, a Sport 7, amelyben megszólal Talmácsi Gábor, aki állkapocsműtétje után először áll kamera elé. 

A műsor visszatekint a Ferencváros női kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája szereplésére, valamint szó esik a labdarúgó OTP Bank Ligában sorra kerülő FTC-Újpest derbiről, melyet szintén az M1 közvetít vasárnap 16.25-ös kezdettel. 

A találkozó második félideje Gulyás László kommentálásával, a Kossuth Rádióban is hallható lesz. Az M1 mellett a Duna is közvetít NB I-es találkozókat: pénteken 19 órától látható a Kaposvár-Kecskemét összecsapás, szombaton 14 órától pedig a Diósgyőr-Haladás mérkőzés. 

A jövő heti Forma-1-es idénynyitó Ausztrál Nagydíj előtt először jelentkezik a Boxutca magazin. A felvezető műsorban láthatók lesznek a barcelonai teszten forgatott felvételek, interjúk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.