Premier League

Giggs nem jubilált, de a Manchester United nyert

A listavezető Manchester United magabiztosan nyert a vendég Norwich City ellen az angol labdarúgó-bajnokság 28. fordulójának szombati játéknapján.

2013.03.02 19:21MTI

A pályafutása 1000. profi mérkőzésére készülő Ryan Giggset azonban nem nevezték a találkozóra. A 39 esztendős walesi szélső így vélhetően jövő kedden, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, a Real Madrid elleni visszavágón jubilál majd. 

A szombati meccsen a United négy góljából Kagava Sindzsi szerezte az első hármat, a "kegyelemdöfést" pedig a csapatát korábban két gólpasszal segítő Wayne Rooney adta meg a Norwichnak. A sérült Gera Zoltán nélkül felálló West Bromwich egygólos vereséget szenvedett a Chelsea otthonában. 

Premier League, 28. forduló: 
Manchester United-Norwich City 4-0 (1-0) 
Chelsea-West Bromwich Albion 1-0 (1-0) 
Swansea City-Newcastle United 1-0 (0-0)
Everton-Reading 3-1 (1-0) 
Southampton-Queens Park Rangers 1-2 (1-1) 
Stoke City-West Ham United 0-1 (0-1) 
Sunderland-Fulham 2-2 (1-2) 

Később: 
Wigan Athletic-FC Liverpool 18.30 

Vasárnap játsszák: 
Tottenham Hotspur-Arsenal 17.00 

Hétfőn játsszák: 
Aston Villa-Manchester City 21.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.