2-0 a Marseille ellen

Beckham bemutatkozott a PSG-ben

Vasárnap este bemutatkozott David Beckham a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatában, amely 2-0-ra nyert a vendég Olympique Marseille ellen.

2013.02.25 08:57MTI

A világ egyik leghíresebb sportolója - aki az elmúlt időszakban a Los Angeles Galaxyt erősítette - a 75. percben lépett pályára, amikor a PSG 1-0-ra vezetett.

A 37 éves angol játékos ugyan csak alig 20 percet szerepelt, Carlo Ancelotti vezetőedző így is kiemelte, mennyire hasznosan játszott.

Beckham a találkozó után elmondta: nagyon örül a debütálásnak, és hogy tagja volt a győztes csapatnak.

"Számomra ez egy különleges este volt" - közölte a 115-szörös válogatott játékos, akivel a szezon végéig szóló szerződést kötött a párizsi klub.

Beckham a fizetését - amely sajtóhírek szerint heti 150 ezer font (körülbelül 51 millió forint) - egy gyermekeket segítő alapítványnak ajánlotta fel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.