Fociláz

Frenetikus videók: így szurkolnak zárt kapuknál Törökországban

A török Fenerbahce szurkolói megmutatták, a stadionon kívülről is lehet segítséget nyújtani imádott csapatuknak, ha már be nem mehetnek a szentélybe.

2013.02.22 21:44ma.hu

Ahogy a március 22-i magyar-román Vb selejtezőt, úgy a csütörtöki Fenerbahce-BATE Boriszov Európa Liga találkozót is zárt kapuk mögött voltak kénytelenek lejátszani a csapatok a török drukkerek korábbi rendbontása miatt. A török fanatikusok megmutatták, stadionon kívül is szenzációs hangulatot tudnak teremteni. A szurkolás meghozta az eredményét, a Fener ugyanis 1-0-ra nyert és továbbjutott az EL-ben a következő körbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.