Labdarúgás

Del Piero még egy évet játszik Sydneyben

A következő szezonban is az ausztrál Sydney FC futballistája lesz Alessandro del Piero, az olaszok világbajnok és Bajnokok Ligája-győztes támadója.

2013.02.21 10:16MTI

A 38 esztendős labdarúgó szerződésének meghosszabbításáról csütörtökön számolt be a klub.
   
Del Piero - aki tavaly szeptemberben igazolt Ausztráliába - eddig 18 bajnoki mérkőzésen 11 gólt szerzett, ez pedig rekord a Sydney FC történetében.
   
"Nagy kihívás volt idejönni, nemcsak nekem, hanem a családomnak is" - mondta a Juventus emblematikus alakja, s hozzátette, bár megváltozott az életük, remekül érzik magukat Ausztráliában, számára pedig különös élvezetet jelent ebben az országban futballozni.
   
Del Piero 1993 és 2012 között 513 bajnoki mérkőzésen 208 gólt szerzett a Juventus színeiben, a válogatott mezében 91 meccsen 27-szer talált az ellenfelek kapujába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.