Nem játszhat saját szurkolói előtt

Pénzdobáló szurkolók miatt büntették meg a Santost

Nem játszhatja saját szurkolói előtt következő hazai mérkőzését a brazil labdarúgó-bajnokságban szereplő Santos, mivel a szurkolók a Sao Paulo elleni rangadón pénzérmékkel dobálták meg Gansót, a klub korábbi játékosát.

2013.02.19 12:52MTI

A február 3-án lejátszott összecsapáson - amelyet sztárjuk, Neymar vezetésével 3-1-re nyertek a hazaiak - a szögletet elvégző Gansóra valóságos pénzeső hullott.
 
A fanatikusok ezzel üzentek a "hűtlen" futballistának, aki tavaly még úgy nyilatkozott, hogy vagy Európába szerződik, vagy marad a klubnál, ennek ellenére a szezon végén a riválishoz igazolt. A válogatott játékost már tavaly, még a Santos alkalmazottjaként is megdobálták a szurkolók, amikor kiderült, hogy a Sao Paulóval tárgyal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.