Szeressük egymást, gyerekek!

A politikusok nyerték a Valentin-napi páros teniszversenyt

A politikusok válogatottja nyerte a 15. Valentin-napi páros teniszversenyt, amelynek a Tabáni Tenisz Center adott otthont szombaton.

2013.02.16 18:56MTI

A "Szeressük egymást, gyerekek!" jelszóval meghirdetett tornán a politikusok és az újságírók egyaránt két győzelemmel és egy döntetlennel zártak. 

Egymás elleni találkozójukon nemcsak a szettek (4-4), hanem a játékok (26-26) száma is megegyezetett - hasonlóra még nem volt példa a Valentin-napi teniszversenyek történetében. A sorrendet így végül az döntötte el, hogy a politikusok a nap során összesen 15 szettet nyertek, míg az újságírók csak 13-at.
 
A Stumpf István alkotmánybíró vezette tornagyőztes csapatban a hagyományoknak megfelelően kormánypártiak és ellenzékiek egyaránt helyet kaptak. Az első helyen ezúttal is Pintér Sándor belügyminiszter játszott, aki megszokott partnere, Temesvári Andrea oldalán mindhárom mérkőzését megnyerte.
 
A politikusoknál pályára lépett még Szűcs Lajos (Fidesz), a Pest Megyei Közgyűlés, illetve a Magyar Tenisz Szövetség elnöke, továbbá Fazakas Szabolcs, Baja Ferenc és Bárándy Péter szocialista exminiszterek. 

A második helyezett újságíróknál olyan ismert médiaszemélyiségek ütötték a labdát, mint B. Tóth László, Egri János, vagy Szellő István. 

A harmadik helyet a művész-sportoló válogatott szerezte meg, csapatukban korábbi válogatott labdarúgók, Nagy Antal és Sebők Vilmos, valamint a Ferencvárosi TC egykori elnöke, Rieb György is helyett kapott. 

A negyedik helyen a sztármenedzserek válogatottja zárt, akiknek Hajas László mesterfodrász volt a csapatkapitánya. A rendezvény idén is non-profit jellegű, a szervezők a bevételből a Magyar Speciális Olimpia Szövetség labdarúgó szakágát támogatják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.