Derekasan helytálltak

Kecskeméti vízilabdatorna: négy góllal kaptak ki a juniorok

Derekasan helytállt, s csupán négygólos vereséget szenvedett a magyar juniorválogatott a román felnőtt csapattól a Volvo Kupáért kiírt kecskeméti nemzetközi vízilabdatorna második, szombati napjának nyitómérkőzésén.

2013.02.16 17:41MTI

Eredmény: 
Románia-Magyar juniorválogatott 12-8 (4-2, 1-3, 4-2, 3-1)  
a magyar góldobók: Lőrincz 3, Csapó 2, Manhercz, Bedő, Jansik Sz. 1-1 A kecskemétiek vadonatúj uszodájában zajló torna szombati első összecsapásán a magyar juniorválogatott végig dicséretesen teljesített a románok legjobbjaival szemben. 

Horkai György szövetségi kapitány legénysége 0-2 után 4-4-nél utolérte riválisát, s 7-7-ig tartotta vele a lépést. Ekkor 10-7-re elléptek a vendégek, akik jobban bírták a hajrát, s végül 12-8-ra nyertek a remekül küzdő juniorok ellen. később: Magyarország-Kanada 17.00 

A pénteki, első napi eredmények: 
Kanada-Románia 12-11 
Magyarország-Magyar juniorválogatott 13-7 

A vasárnapi, zárónapi program: 
Magyar juniorválogatott-Kanada 9.30 
Magyarország-Románia 11.30.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.