Balotellit gúnyolták

Rasszista rigmusok miatt kapott bírságot az Inter

Tizenötezer eurós bírságot kapott az Internazionale, mert szurkolói a csapat vasárnapi bajnokiján rasszista rigmusokat skandáltak a klub korábbi labdarúgójáról, Mario Balotelliről.

2013.02.12 18:08MTI

A válogatott játékos januárban igazolt a városi rivális AC Milanhoz az után, hogy 2010-ben az Intertől a Manchester Cityhez szerződött.

A Serie A keddi közleménye szerint a kék-feketék azért kapták a büntetést, mert a Chievo elleni, 3-1-re megnyert mérkőzésen "a szurkolók sértő és diszkriminatív rigmusokkal illették egy másik csapat játékosát".

Balotelli 2007-ben lett az Internazionale futballistája, s az ott eltöltött három év alatt ellentmondásos volt a viszonya a klub drukkereivel, egyszer például nagyon felbosszantotta őket azzal, hogy egy tv-műsorban az ősi rivális AC Milan mezét viselte.

A két milánói együttes jövő vasárnap játszik egymással a bajnokságban, s Massimo Moratti, az Inter elnöke reményét fejezte ki, hogy azon a meccsen nem történik újabb incidens.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.