Bundesliga

Történelmi előnyre tett szert a Bayern

Történelmi előnyre tett szert a német labdarúgó-bajnokságban a listavezető Bayern München, amely szombaton 4-0-ra verte a vendég Shalkét.

2013.02.10 12:59MTI

A bajor csapat - amely idén mind a négy bajnokiját megnyerte, összesen 11 gólt rúgott és egyet sem kapott - 21 forduló után 15 ponttal vezeti a tabellát, amire még nem volt példa a Bundesliga 50 éves fennállása során.

A Bayern végső diadala gyakorlatilag garantált, mivel a német bajnokság történetében még sosem fordult elő, hogy egy csapat 13 fordulóval a vége előtt legalább hétpontos előnyben volt, és mégsem hódította el a "salátástálat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.