A PSG-nél folytatja

Beckhamet bemutatták Párizsban

Már hivatalos, hogy a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását David Beckham.

2013.01.31 18:56MTI

A 37 éves angol futballistát csütörtökön sajtótájékoztatón mutatta be a párizsi klub, amely öthónapos, azaz a szezon végéig szóló szerződést kötött a 115-szörös válogatott középpályással. Beckham elmondta, hogy a fizetését - amely sajtóhírek szerint heti 150 ezer font (körülbelül 51 millió forint) lesz - egy gyermekeket segítő jótékonysági alapítványnak ajánlja fel. 

A családja Londonban marad, a gyermekei ugyanis ott járnak iskolába - mondta Beckham, aki azt is elárulta, hogy az elmúlt hetekben több ajánlatot kapott, mint egész karrierje alatt összesen. "Párizs fantasztikus város, de engem most sokkal inkább a klub érdekel. Boldog vagyok, hogy engem választottak" - nyilatkozta.
 
A játékos a 32-es mezben szerepel majd az együttesben, amelyben akár a Bajnokok Ligájában is pályára léphet. Beckham az elmúlt napokban az Arsenállal edzett, és szabadon igazolható volt, miután az észak-amerikai bajnokság (MLS) decemberi zárása után elhagyta a Los Angeles Galaxyt. 

Beckham 1993-ban mutatkozott be a Manchester Unitedben, amelynek színeiben többek között hat angol bajnoki címet és Bajnokok Ligáját is nyert. 2003-ban a Real Madridhoz igazolt, amellyel szintén nyert bajnokságot. 2007-ben szerződött a tengerentúlra, és a Los Angeles Galaxyvel is szerzett bajnoki címet. Az amerikai bajnokság szünetei alatt két alkalommal is visszatért Európába, mindkétszer az AC Milanhoz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.