A rasszista szurkolók miatt

Súlyos pénzbüntetést kapott a Lazio

Szurkolóinak rasszista viselkedése miatt súlyos pénzbüntetést kapott az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottságától a Lazio.

2013.01.30 19:48MTI

A testület 140 ezer euró befizetésére kötelezte a római klubot drukkereinek a november 22-én az angol Tottenham Hotspur és december 6-án a szlovén Maribor elleni hazai Európa Liga-mérkőzésen tanúsított viselkedése miatt. Emellett egy meccset zárt kapuk mögött kell megrendeznie a Laziónak, de ennek a büntetésnek a végrehajtását két évre felfüggesztette az UEFA. 

A Lazio két ellenfele sem úszta meg a büntetést, igaz, jóval kisebb pénzbírságot kaptak: a Tottenhamnek 10 ezer, a Maribornak 17 ezer eurót kell fizetnie. A Lazio februárban a német Borussia Mönchengladbachhal találkozik a nyolcaddöntőbe jutásért az EL-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.