Magyar-román

Veszélyben Ciprian Marica szereplése

Többhetes pihenőre kényszerül Ciprian Marica, a román labdarúgó-válogatott és a Schalke 04 csatára, akinek sérült jobb térdét szerdán Augsburgban műtik meg.

2013.01.30 16:43MTI

A német bajnokság élvonalában szereplő gelsenkircheni klub bejelentése szerint a 27 esztendős támadó a keddi edzésen szenvedett porcsérülést, emiatt néhány hétig biztosan nem játszhat. A magyar válogatott március 22-én fogadja a román csapatot világbajnoki selejtezőn a Puskás Ferenc Stadionban - az UEFA döntése szerint zárt kapuk mögött -, s kérdés, hogy Maricának addigra sikerül-e teljesen felépülnie.
 
A magyar együttes kilenc ponttal a D csoport második helyén áll, gólkülönbségének köszönhetően előzve meg a szintén kilencpontos románokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.