Kosárlabda

Hanga tíz pontot dobott a spanyol bajnokságban

Hanga Ádám tíz pontot dobott a spanyol kosárlabda-bajnokság legutóbbi fordulójában, amelyben csapata, a Manresa nagy bravúrral megszerezte szezonbeli negyedik győzelmét.

2013.01.27 16:57MTI

A magyar légiós együttese 75-65-re nyerte a vasárnapi találkozót az ötödik helyen álló Gran Canaria otthonában, ezzel elmozdult a sereghajtó pozícióból.

"Fájó, olykor borzasztó ronda vereségekbe futottunk bele idén már, ez a mai győzelem a Gran Canaria otthonában extra teljesítmény a csapattól. Öten dobtunk tíz vagy annál több pontot, de az egész csapat nagyot küzdött. Remek érzés egy nálunk sokkal erősebb csapatot legyőzni" - nyilatkozta az MTI-nek Hanga Ádám. A játékos hozzátette, hogy nagyon boldog, dolgoznak tovább, és bízik benne, hogy képesek lesznek hasonló meglepetésgyőzelemre még idén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.