Bundesliga

Stieberéknek nem volt esélye Münchenben

A Stieber Zoltánnal felálló, sereghajtó Greuther Fürth sima, 2-0-s vereséget szenvedett a listavezető Bayern München otthonában a német labdarúgó-bajnokság 18. fordulójának szombati játéknapján.

2013.01.19 17:42MTI

A magyar középpályást az utolsó percben lecserélték, a végig egyoldalú találkozót pedig a két gólt szerző Mario Mandzukic döntötte el.
   
Szalai Ádám csapata, a Mainz - a magyar válogatott támadóval a soraiban - csupán gól nélküli döntetlent játszott hazai pályán a Freiburg együttesével, míg a Hajnal Tamást a 68. percig foglalkoztató Stuttgart kétgólos vereséget szenvedett a Wolfsburg vendégeként.
   
A Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt mérkőzés az első félidőben öt percre félbeszakadt, ugyanis a vendég szurkolók pirotechnikai eszközöket dobáltak a pályára.

    Bundesliga, 18. forduló:

Bayern München-Greuther Fürth 2-0 (1-0)
Bayer Leverkusen-Eintracht Frankfurt 3-1 (2-0)
Hoffenheim-Borussia Mönchengladbach 0-0
Mainz-Freiburg 0-0
VfL Wolfsburg-VfB Stuttgart 2-0 (0-0)
   
pénteken játszották:

Schalke 04-Hannover 5-4 (1-0)
   
később:

Werder Bremen-Borussia Dortmund 18.30
   
vasárnap játsszák:

Nürnberg-Hamburger SV 15.30
Fortuna Düsseldorf-Augsburg 17.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.