A további találgatásoknak akarta elejét venni

C. Ronaldo ki akarja tölteni szerződését a Real Madridnál

Szerződése lejártáig, azaz 2015 nyaráig a Real Madridban szeretne futballozni Cristiano Ronaldo.

2013.01.14 13:59MTI

"Amit tudok, az az, hogy ki akarom tölteni a szerződésem idejét a Real Madridnál. Hogy aztán azután mi lesz, arról fogalmam sincs" - idézte a portugál támadót a nemzetközi szövetség honlapja.

A nyilatkozattal Ronaldo a további találgatásoknak kívánta elejét venni. Az utóbbi időben olyan hírek is keringtek, melyek szerint esetleg a Paris Saint-Germainhez vagy a Manchester Unitedhez igazol.

Csapata őszi teljesítményéről szólva a csatár elismerte, hogy a bajnoki szereplés kiábrándító volt.

"Jelenleg nehéz helyzetben vagyunk, de a labdarúgásban semmi sem lehetetlen" - igyekezett lelket önteni csapata szurkolóiba.

A Real Madrid 19 fordulót, azaz a bajnokság első felét követően a harmadik helyen áll az FC Barcelona és az Atlético Madrid mögött. Az éllovas katalán gárdával szemben 18 pont a hátránya.

Az erősen visszafogott bajnoki szereplés miatt mostanra a Bajnokok Ligája-menetelés vált első számú céllá Ronaldo szerint. A madridiak ellenfele a nyolcaddöntőben a portugál csatár korábbi együttese, a Manchester United lesz.

"Nem lesz egyszerű, szerintem 50-50 százalék a továbbjutási esély. Azaz bizakodó vagyok" - adott pozitív végkicsengést nyilatkozatának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.