Amerikaifutball-NFL

Ismét főcsoport-döntős a Baltimore és a San Francisco

A Baltimore Ravens és a San Francisco 49ers bejutott főcsoportja döntőjébe a profi amerikaifutball-liga (NFL) rájátszásában, amelynek végén a két konferencia bajnoka február 3-án, New Orleansban a Super Bowlon találkozik majd egymással.

2013.01.13 11:35MTI

Az Amerikai konferencia (AFC) első elődöntője hatalmas izgalmakat hozott, csak kétszeri hosszabbítás után dőlt el a csata a vendég Baltimore javára. A szakemberek előzetesen egyértelműen az alapszakasz legjobbját, a házigazda Denver Broncost tartották esélyesebbnek, amely a mínusz 12 fokban rendezett találkozó rendes játékidejének hajrájáig vezetett is, de a Ravens végül egyenlíteni tudott, kiharcolva ezzel a folytatás lehetőségét.
   
A Nemzeti főcsoportban (NFC) először két patinás csapat, a San Francisco 49ers és a Green Bay Packers találkozott egymással, s a hazaiak simán nyertek.
   
A Baltimore és a San Francisco tavaly is eljutott a főcsoport-döntőig, ott azonban mindkét együttes alulmaradt riválisával szemben.
   
Eredmények:
   
Főcsoport-elődöntők:

Amerikai főcsoport (AFC):

Denver Broncos (1. kiemelt)-Baltimore Ravens (4.) 35-38 - kétszeri hosszabbítás után
   
később:

New England Patriots (2.)-Houston Texans (3.) 22.30

Nemzeti főcsoport (NFC):

San Fransisco 49ers (2.)-Green Bay Packers (3.) 45-31
   
később:

Atlanta Falcons (1.)-Seattle Seahawks (5.) 19.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.