Fogathajtó Vk

Dobrovitz József ötödik Mechelenben

Dobrovitz József az ötödik helyen végzett a fedeles fogathajtó Világkupa-sorozat mecheleni fordulójában.

2012.12.31 09:40MTI

A győzelmet a holland Ijsbrand Chardon szerezte meg, mögötte honfitársa Koos de Ronde lett a második, a magyar tulajdonban lévő fogattal versenyző ausztrál világbajnok, Boyd Exell pedig a harmadik - a viadal honlapja szerint. Az első öt versenyző - így Dobrovitz is - hibátlanul teljesítette a pályát vasárnap a belgiumi versenyen, a sorrendet az elért idő határozta meg. 

A nyolc állomásból és egy döntőből álló sorozatra a nyári versenyek alapján a tíz legjobb hajtót hívták meg. Az egyetlen magyar résztvevőnek ez volt a harmadik viadala a mostani szezonban. A 2004-ben csapatban világbajnok Dobrovitz legközelebb Lipcsében versenyez január közepén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.