Formába lendülhet

Bebét kölcsönadta a Manchester United

A Manchester United kölcsönadta Bebét a portugál Rio Ave labdarúgócsapatának.

2012.12.27 19:47MTI

A 22 éves csatárt 2010-ben szerezte meg az angol klub, Sir Alex Ferguson vezetőedző szerint ő az egyetlen játékos, akit pályafutása során úgy igazolt le, hogy sosem látta előtte élőben futballozni. 

Bebe nem tudta magát stabilan beverekedni a kezdő együttesbe, emiatt az előző szezont is kölcsönben töltötte a török Besiktasnál, de térdsérülést szenvedett az U21-es portugál válogatottban, ezért az idény jelentős részében nem játszhatott. 

A támadó abban bízik, hogy hazájában újra formába lendülhet, és megmutathatja valós értékét. A Rio Ave jelenleg ötödik a portugál bajnokságban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.