Májátültetésen esett át

Abidal januártól újra a Barcelonával edz

Januártól újra részt vesz csapata edzésein az áprilisban májátültetésen átesett Eric Abidal, az FC Barcelona francia labdarúgója.

2012.12.19 10:01MTI

A 33 éves válogatott játékos - aki két hónapja végezhet labdás gyakorlatokat - kedden kapta meg az engedélyt a klub orvosaitól, s az év hátralévő idejében fokozatosan növekvő terhelést kap.
 
A világbajnoki ezüstérmes Abidalnak tavaly tumort távolítottak el a májából, majd néhány hónappal később már pályára lépett a Manchester United ellen megnyert Bajnokok Ligája-döntőben. Később kiderült, transzplantációra van szüksége, az idén tavaszi beavatkozáskor a donor az unokatestvére, Gerard volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.