A Lokerenhez és a Genthez kerülnek

Walter Lee és Renato Neto távozik a Videotontól

Két légiós középpályásától megválik a Videoton: a spanyol Walter Lee a Lokerenhez, a brazil Renato Neto pedig a szintén belga Genthez kerül.

2012.12.18 09:32MTI

Utóbbi futballista kölcsönben szerepelt a székesfehérvári együttesben, és új állomáshelyén is a Sporting Lisboa játékosaként számítanak rá - olvasható a Videoton hivatalos honlapján. 

A 23 éves Walter Lee - eredeti nevén Walter Fernandez Balufo - 2011 nyarán érkezett Székesfehérvárra, és akkor kétéves szerződést írt alá. 

A Videotonnál töltött másfél idény alatt 33 bajnoki, öt Magyar Kupa-, kilenc Ligakupa-mérkőzésen és két Szuperkupa-döntőn lépett pályára, melyeken három gólt szerzett. Játszott tavaly a Sturm Graz elleni Bajnokok Ligája-selejtező mindkét mérkőzésén, valamint az idei Európa Liga-sorozat 12 találkozójából tízen. 

A 21 éves Renato Neto idén júliusban került a Videotonhoz egy évre kölcsönbe a lisszaboni Sportingtól. Az ősz során 14 bajnokin és két Ligakupa-meccsen jutott szóhoz, azokon két gólt szerzett, az EL-ben nyolcszor lépett pályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.