Labdarúgás

Messi már 88 gólnál jár

Már 88 találattal tartja az egy naptári éven belüli gólrekordot Lionel Messi, az FC Barcelona sztárlabdarúgója.

2012.12.13 09:43MTI

A spanyol bajnokság listavezetőjének argentin csatára - aki vasárnap este kétszer vette be a Real Betis kapuját, ezzel előbb utolérve, majd meg is előzve az abszolút csúcsot 85 góllal negyven éve birtokló német Gerd Müllert - szerda este kupameccsen duplázott. Jelesül a másodosztályú Córdoba otthonában ügyeskedett, egyedül jegyezve a katalán gárda mindkét találatát a Király Kupa nyolcaddöntőjének első összecsapásán.
   
Messi eddigi 88 gólját 67 meccsen szerezte, s akár a 90-es határt is átlépheti, mivel a Barcelonának még két fellépése van az idén. Mindkettő bajnoki találkozó: most vasárnap az Atlético Madrid, december 22-én pedig a Valladolid lesz az ellenfél.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.