Mezeifutó Eb

Az ír Britton megvédte címét a nőknél

A nőknél a címvédő ír Fionnuala Britton győzelmét hozta a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum területén megrendezett 19. mezeifutó Európa-bajnokság.

2012.12.09 14:14MTI

Másodikként a Helsinkiben idén 10 000 méteren Európa-bajnoki címet nyert portugál Dulce Félix ért célba, a harmadik helyen pedig a 2009-es mezeifutó Eb-n szintén bronzérmes holland Adrienne Herzog végzett. 

A csapatversenyt is az írek nyerték, a franciák és a britek előtt. A két magyar induló közül Erdélyi Zsófia 40., Papp Krisztina pedig 43. lett. A versenyzőknek 8,05 kilométert kellett teljesíteniük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.