Vízilabda

Ifjúsági vízilabda-vb: Két magyar ezüstérem

A magyar női és férfi válogatott is ezüstérmet szerzett az ausztráliai Perth-ben zajló ifjúsági vízilabda-világbajokságon.

2012.12.09 11:24MTI

A nemzetközi szövetség honlapja alapján a női együttes - amely a negyeddöntőben a házigazdákat, az elődöntőben pedig az oroszokat verte magabiztosan - a vasárnapi fináléban a görögökkel csapott össze, de ezúttal nem volt esélye a győzelemre, 9-5-re alulmaradt.
   
A férfiak a nyolc között szintén az ausztrálok felett diadalmaskodtak, majd a szerbek ellen is győztek egy góllal, s bár a döntőben is vezettek az olaszokkal szemben, végül 10-8-ra kikaptak.
   
A vb-n a 18 éven aluli korosztály képviselői vettek részt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.