Labdarúgás

Szerződést hosszabbított Husztiék vezetőedzője

További három évvel meghosszabbította jövőre lejáró szerződését Mirko Slomka, a Huszti Szabolcsot foglalkoztató Hannover 96 labdarúgócsapatának vezetőedzője.

2012.12.08 16:17MTI

A német klub szombaton jelentette be, hogy a szakember a délelőtti tréninget követően Martin Kind elnök, és Jörg Schmadtke gazdasági igazgató társaságában írta alá a megállapodást, amellyel 2016-ig kötelezte el magát.
   
A 45 éves Slomka 2010. február 19. óta irányítja a hannoveri alakulatot. A tréner vasárnap, a Leverkusen elleni hazai bajnokin 100. alkalommal ül majd az együttes kispadján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.