Sílövészet

Befejezi pályafutását a háromszoros olimpiai bajnok német sílövő

Befejezi pályafutását Michael Greis, a németek háromszoros olimpiai bajnok sílövője.

2012.12.05 12:26MTI

A 36 esztendős, világbajnok sportoló szerdán blogjában jelentette be visszavonulását, amelyet azzal indokolt, hogy már nem érzi magában a győzni akarást, s mivel a sílövészetben manapság nagyon sűrű a mezőny, úgy gondolja, nem lenne esélye komoly eredmények elérésére.
   
Greis már az előző szezonban is közel állt karrierje befejezéséhez, súlyos bokasérülése és műtéte után ugyanis hosszú időt vett igénybe felépülése.
   
A német sílövő a 2006-os torinói olimpián három aranyat nyert, egyéniben 20 kilométeren és a tömegrajtos 15 kilométeres versenyben győzött, valamint tagja volt a 4x7,5 kilométeres első váltónak is. Három vb-címe mellé 2007-ben összetett Világkupát is nyert.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.