Bundesliga

Szalai gólja döntött Husztiék ellen

Szalai Ádám 89. percben szerzett góljával nyert a Mainz a vendég Hannover ellen a német labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának szombati játéknapján.

2012.12.01 20:14MTI

A vendégeknél Huszti Szabolcs a 69. percben állt be, míg a hazaiak a 49. perctől emberhátrányban játszottak. A találkozót végigjátszó Szalainak ez volt a kilencedik találata a mostani idényben, így ismét - holtversenyben - a góllövőlista élére került.

Egy másik "magyar párharcot" is rendeztek délután: Stieber Zoltán együttese, az újonc Fürth hazai környezetben egygólos vereséget szenvedett Hajnal Tamás gárdájától, a Stuttgarttól. Stieber végig a pályán volt, míg Hajnalt a szünetben lecserélték.

Bundesliga, 15. forduló:

Bayer Leverkusen-Nürnberg 1-0 (1-0)
FC Augsburg-Freiburg 1-1 (1-1)
FSV Mainz-Hannover 96 2-1 (1-1)
Greuther Fürth-VfB Stuttgart 0-1 (0-1)
Schalke 04-Borussia Mönchengladbach 1-1 (0-0)

később:
Bayern München-Borussia Dortmund 18.30

pénteken játszották:
Fortuna Düsseldorf-Eintracht Frankfurt 4-0 (2-0)

vasárnap játsszák:
1899 Hoffenheim-Werder Bremen 15.30
VfL Wolfsburg-Hamburger SV 17.30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.