Kosárlabda-NBA

Negyvenöt ponttal nyert az Oklahoma City

Az Oklahoma City Thunder 45 ponttal, 114-69-re nyert a vendég Charlotte Bobcats ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) hétfői játéknapján.

2012.11.27 10:29MTI

Már a félidőben szörnyen állt a Charlotte, "közte negyven" (64-24) volt, legutóbb 1991-ben fordult elő ilyen nagy különbség két negyed után. Akkor a Golden State 47 ponttal vezetett a nagyszünetben a Sacramento ellen.
   
A Washington immár 12. idénybeli meccsét is elveszítette, és egyedüliként a mezőnyben nyeretlen.

    Eredmények:

Washington Wizards-San Antonio Spurs 92-118
Brooklyn Nets-New York Knicks 96-89, hosszabbítás után
Chicago Bulls-Milwaukee Bucks 92-93
Oklahoma City Thunder-Charlotte Bobcats 114-69
Memphis Grizzlies-Cleveland Cavaliers 84-78
Utah Jazz-Denver Nuggets 105-103
Detroit Pistons-Portland Trail Blazers 108-101
Los Angeles Clippers-New Orleans Hornets 98-105

A szezon első New York-i rangadóján, a Brooklyn Nets-New York Knicks találkozón a hosszabbítás döntött, miután Brook Lopez 24 másodperccel a rendes játékidő vége előtt értékesített büntetőjével egyenlített a Nets, amely aztán a ráadásban már nagyon magabiztos volt, és végül hét ponttal győzött. A meccs legeredményesebbje a Knicks kétszeres olimpiai bajnok sztárjátékosa, Carmelo Anthony volt 35 ponttal.
   
Nem ez a találkozó volt az egyetlen izgalmas meccse a játéknapnak, az első félidőben 16 pontos hátrányban is álló Utah Jazz ugyanis végül két ponttal győzött a vendég Denver Nuggets ellen, míg a Chicago Bulls egy ponttal veszített hazai pályán a Milwaukee Bucks ellen, annak ellenére, hogy a harmadik negyedben már 27 ponttal is vezetett. A Utah ezzel továbbra is hibátlan otthon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.