Superclásico de las Américas

Brazília nyerte az Argentína elleni futballcsatát

A brazil válogatott a szerdai visszavágón vendégként 2-1-re veszített az ősi rivális argentin nemzeti csapattal szemben, ám a büntetőpárbajban jobbnak bizonyult, így megnyerte a Superclásico de las Américas elnevezésű párharcot.

2012.11.22 10:23MTI

A Buenos Airesben, a Boca Juniors stadionjában rendezett meccsen - melyet eredetileg október 3-án játszottak volna - a hajráig nem esett gól. Aztán a 82. percben Ignacio Scocco szerzett vezetést a hazaiaknak, Fred két perc múlva egyenlített, Scocco viszont az utolsó pillanatokban ismét betalált. Mivel az első, szeptemberben rendezett találkozót a brazilok nyerték 2-1-re, következhettek a büntetőrúgások, s ebben a versenyben a vendégek voltak a jobbak (4-3). 

Az október eleji meccsnek Resistencia adott volna otthont, ám a világítási rendszer meghibásodása miatt a találkozót akkor nem lehetett megrendezni. A szerdai meccsen mindkét együttesben csak a dél-amerikai kontinensen játszó labdarúgók szerepeltek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.