Bajnokok Ligája

Di Matteót menesztették a Chelsea-től

Menesztették a címvédő Chelsea vezetőedzőjét, az olasz Roberto Di Matteót a labdarúgó Bajnokok Ligájában a Juventustól elszenvedett keddi 3-0-s vereség után.

2012.11.21 10:44MTI

A londoni együttes szerda reggel adta hírül, hogy a vezetőség döntött a tréner elküldéséről. A közlemény szerint a szakembernek azért kell távoznia, mert a torinói kudarccal veszélybe került a továbbjutás a BL-ben, s az együttes a bajnokságban is gyengélkedik az utóbbi időben.
   
A Chelsea jelenleg a harmadik helyen áll az E csoportban, és ha az utolsó fordulóban a Juventus legalább egy pontot szerez a már nyolcaddöntős Sahtar Donyeck vendégeként, az angol csapat lesz az első a sorozat történetében, amely címvédőként nem jut tovább a csoportból.
   
A Premier League-ben sokáig élen állt a Chelsea, ám az elmúlt egy hónapban egyetlen meccset sem tudott megnyerni, s visszacsúszott a tabella harmadik helyére.
   
Di Matteo utódjáról még nem született döntés.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.