Labdarúgás

Egyetlen emlékjeggyel nézhetik meg a szurkolók a Győr három hazai mérkőzését

Emlékjegyet bocsát ki a labdarúgó OTP Bank Ligában őszi bajnok Győri ETO FC, a 2012 forintba kerülő belépővel a gárda mindhárom idei hátralevő hazai mérkőzését megtekinthetik a szurkolók.

2012.11.15 13:29MTI

 Horváth Cs. Attila, a győriek klubmenedzsere a csütörtöki sajtótájékoztatón elmondta, az emlékjegy egyik oldalán az őszi bajnokcsapat színes képe látható, ezzel szeretnének kedveskedni a szimpatizánsoknak. A jegy az ETO három soron következő találkozójára érvényes, szombaton az Eger elleni bajnokira, majd a jövő keddi Paks elleni Magyar Kupa nyolcaddöntőre, illetve a jövő szombati Debrecen elleni, szintén bajnoki rangadóra.
   
"Egy szép győzelemmel szeretnénk feltenni a koronát az őszi szereplésünkre - nyilatkozta Pintér Attila, aki szombaton 75. alkalommal ül majd bajnoki mérkőzésen az ETO kispadján. - Felkészültünk az Eger játékából, nagyon zártan védekeznek, olykor hetes falat húznak a kapujuk elé. Nem számítok könnyű diadalra, hiszen az Eger már többször fricskát mutatott a nagycsapatoknak, legyőzte a Debrecent és a Videotontól is csak a kilencvenkettedik percben kapott ki."
   
A Győr 14 fordulót követően hatpontos előnnyel vezet a címvédő Debrecen előtt a labdarúgó OTP Bank Ligában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.