Ökölvívás

Wach a magasabb, Klicsko a nehezebb

A négy centivel alacsonyabb Vlagyimir Klicsko két kilóval nagyobb testsúllyal mérlegelt pénteken, mint 2,02 méteres és 110 kilós kihívója, a lengyel Mariusz Wach, akivel címvédőként az ukrán nehézsúlyú bokszoló szombaton késő este csap össze a WBO, az IBF, az IBO és a WBA szervezetek világbajnoki öveiért Hamburgban.

2012.11.09 17:15MTI

A 36 éves, ifjabbik Klicsko-fivér a királykategóriában először öklözik olyan ellenféllel, aki még nála is magasabb. Emellett a 32 esztendős lengyel mind a 27 eddigi meccsét megnyerte a hivatásosok táborában.
   
Veretlensége dacára a nagyobb esélyt a győzelemre az ukrán világbajnoknak adják, akinek ez lesz a 22. címvédő meccse, és tekintélyt parancsoló az 58 győzelemből és három vereségből álló profi mérlege is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.