Híres "szakértők"

Tippeltek a közéleti személyiségek: ki nyeri az EB-t

A dpa német hírügynökség felkért néhány hírességet a szombaton kezdődő labdarúgó Európa-bajnokság győztesének megtippelésére.

2008.06.04 16:04MTI

Angela Merkel német kancellár: "Biztos vagyok benne, hogy Joachim Löw szövetségi kapitány a keret kijelölésén túl is szolgál még meglepetésekkel. A legnagyobb favoritok között tartom számon a német csapatot, bennük van a bizodalmam."
 
Boris Becker volt teniszsztár: "A németekre tippelek, mert a vb után jó irányba fejlődtünk tovább." 

Michael Schumacher hétszeres Forma-1-es világbajnok: "Nem tartom magam szakértőnek, de a nagy futballnemzeteket tartom a legesélyesebbnek, azaz Németországot, Olaszországot és Franciaországot - az angolokat most nem számolhatom ide. Természetesen német aranyban reménykedek, de a svájciak is jó Eb-szereplést produkálhatnak." 

Uwe Seeler futball-legenda: "Németország kulcsszerepet fog játszani, szerintem messzire jutunk." 

Heiner Brand, a világbajnok német férfi kézilabda-válogatott kapitánya: "Reményeim szerint mi leszünk az Európa-bajnokok, de az elsőség dolgába a franciák, az olaszok és a hollandok is beleszólhatnak." 

Roger Federer világranglista-vezető teniszező: "A hazai környezet miatt Svájcot a titkos esélyesek közé számolom. Úgy érzem, erősebbek vagyunk az osztrákoknál." 

Volker Schlöndorff filmrendező: "Szerintem a lengyeleké lesz az aranyérem, mert mindig kívülállókra tippelek. A németek biztosan eljutnak a negyeddöntőig." 

Bryan Adams rockénekes: "A németeknek nagyon jó csapatuk és Löw révén nagyszerű edzőjük van."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.