Tenisz

Kiesett a negyedikről és súlyosan megsérült ifjabb Szergej Bubka

Kiesett egy párizsi lakóház negyedik emeleti ablakából és súlyosan megsérült csütörtök reggel Szergej Bubka ukrán teniszező, a volt világklasszis rúdugró Szergej Bubka fia.

2012.11.01 21:30MTI

Az RMC-Sport portál hírét megerősítve a helyi tűzoltók elmondták, hogy a 25 éves fiatalember - az ATP-világranglista 186. helyezettje - számos törést szenvedett. Egy ideig válságos volt az állapota, de estére elmúlt az életveszély.
   
A tűzoltók hozzátették: ifjabb Szergej Bubka a francia főváros XVI. kerületének egyik lakóháza ablakából esett ki egy világítóaknába, majd onnan a liftaknába zuhant.
   
A rendőrség tájékoztatása szerint az ex-rúdugró fia a baleset idején egy barátja lakásában tartózkodott, akihez egy estély után ment fel. A sportoló a hírek szerint feltehetően bennrekedt a fürdőszobában, és kívülről próbált meg a szomszéd szobába átjutni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.