A Tour de France bajnoka

Wiggins kapta az idei Arany Kerékpárt

A francia körverseny, a Tour de France bajnoka, a brit Bradley Wiggins kapta meg az év legjobbjának járó Arany Kerékpár-díjat.

2012.10.30 10:26MTI

A londoni olimpia egyéni időfutamában is aranyérmes kerekes a flandriai körversenyen győztes belga Tom Boonent és a Giro d'Italián második, a Vuelta a Espanán pedig harmadik spanyol Joaquim Rodriguezt előzte meg a francia Velo Magazine által évente tartott szavazáson.
   
Wiggins egészen szenzációs idényt produkált, a Tour, illetve az olimpiai aranyérem mellett győzni tudott a romandiai körversenyen, valamint a legendás Párizs-Nizza viadalon, illetve a Criterium du Dauphine-én.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.