Armstrong-ügy

Doppingos múltja miatt távozott a Team Sky edzője

Doppingos múltja miatt távozik a Team Sky kerékpáros csapattól az edző Bobby Julich.

2012.10.25 19:18MTI

Az amerikai szakember már korábban bevallotta, hogy aktív versenyzőként tiltott szerekkel élt és ilyen módon segítette a hét Tour de France-elsőségétől megfosztott Lance Armstrongot még az 1990-es évek végén. Julich az 1998-as Touron harmadik volt, majd később megkapta az athéni olimpia egyéni időfutamának ezüstérmét, miután a doppingoló amerikai Tyler Hamiltontól elvették az első helyet.
   
Az edző két éve dolgozott a Team Sky-nál, amely a múlt héten jelentette be: csak olyanok maradhatnak a klubnál, akik aláírásukkal igazolják: a múltban sem doppingoltak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.