A németek 150-szeres válogatott ex-labdarúgója

Önéletrajzi könyv Lothar Matthäustól

"Teljesen vagy sehogyan" címmel önéletrajzi könyvet jelentetett meg Lothar Matthäus, a németek 150-szeres válogatott ex-labdarúgója.

2012.10.11 13:57MTI

"Néha keveset gondolkozom, és szabad utat engedek az érzelmeimnek. A szívem ilyenkor erősebb, mint az eszem" - nyilatkozta csütörtökön a frankfurti bemutatón a magyar válogatott volt szövetségi kapitánya a könyv címére utalva.

A biográfiában a jelenleg Budapesten élő, 51 éves szakember részletesen mesél többek között négy zátonyra futott házasságáról is, hangsúlyozva, hogy a mai napig kiáll korábbi döntései mellett.

"A szüleim 60 éve házasok, és nekem is ez lenne a célom, de mint látszik, nem így alakult" - tette hozzá Matthäus.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.