Labdarúgás

Ibrahimovic szerint Messi ezúttal nem érdemel Aranylabdát

Zlatan Ibrahimovic, a Paris Saint-German labdarúgócsapatának svéd válogatott csatára szerint ezúttal nem a sorozatban háromszor győztes Lionel Messit, az FC Barcelona argentin támadóját illeti meg az Aranylabda.

2012.10.02 11:51MTI

"Fantasztikus szezonja volt, de szinte semmilyen trófeát nem nyert, ezen kívül eddig már háromszor megkapta az Aranylabdát" - nyilatkozta a 2009/10-es idényben még a Barcelonát erősítő Ibrahimovic az Eurosportnak kedden. "El kell dönteni, hogy az egyéni teljesítményt, vagy egy csapat sikereit díjazzák."

A 31. születésnapját szerdán ünneplő futballista hozzátette, a Barcelona középpályásai, Xavi Hernández és Andrés Iniesta szintén kiváló szezonon vannak túl, ráadásul ők Európa-bajnokságot nyertek az idén, míg az argentin sztár csak a spanyol Király Kupa-győzelemnek örülhetett.

Az Aranylabdát január 7-én adják majd át Zürichben, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) minden évben sorra kerülő gáláján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.