NBA - Kosárlabda

Négy szezonnal hosszabbított a Chicago vezetőedzője

Négy szezonnal, 2017 nyaráig meghosszabbította szerződését Tom Thibodeau vezetőedző az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) érdekelt Chicago Bulls csapatával.

2012.10.02 09:02MTI

Sajtóértesülések szerint a tréner 17,5 millió dolláros alapfizetése mellé különféle jutalmakat kaphat, és így akár 20 millió dollárral gazdagodhat.

Thibodeau az utóbbi két évben 112 sikert és 36 vereséget ért el Chicago együttesével, a 75,7 százalékos győzelmi mutató - kétéves ciklusban mérve - a legjobb a liga történetében. A 2010/11-es évadban, amikor a Bulls 62-20-szal zárta az alapszakaszt, őt választották meg a legjobb edzőnek, míg idén a díjra jelöltek között kapott helyet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.