"Lenyűgöző formában van"

Papin szerint Ibrahimovic eléri a 30 gólt a francia bajnokságban

Zlatan Ibrahimovic lesz az első labdarúgó 1990 óta, aki eléri a 30 gólt a francia labdarúgó-bajnokságban - legalábbis így vélekedik Jean-Pierre Papin egykori kiváló francia csatár.

2012.09.26 08:05MTI

"Lenyűgöző formában van. Szerintem ő túlszárnyalja az én teljesítményemet" - mondta a Le Parisien című napilapnak nyilatkozva a korábbi 54-szeres válogatott játékos, akinek ez a bravúr az Olympique Marseille színeiben sikerült.

Ibrahimovic nyáron Olaszországból, az AC Milantól igazolt a Paris Saint-Germain együtteséhez, s az eddigi hat bajnoki találkozón hétszer volt eredményes.

Papin ugyanakkor úgy vélte, a svéd támadó nem fogja megdönteni az abszolút rekordot, amelyet - szintén az Olympique Marseille csatáraként - Josip Skoblar az 1970/71-es szezonban állított fel 44 góllal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.