Debreceni vízilabdatorna

Az FTC harmadszor is négy góllal veszített

Harmadik mérkőzésén is négy góllal kapott ki a Ferencváros a bajnoki felkészülést szolgáló debreceni hatcsapatos nemzetközi férfi vízilabdatornán. A zöld-fehérek a szombati program nyitómeccsén a szerbek élcsapatával, a belgrádi Partizannal szemben maradtak alul 10-6-ra.

2012.09.15 14:19MTI

A 2011/12-es hazai idényben hetedik Fradit, amely jelentősen átalakult, s megfiatalított kerettel készül az októberben elrajtoló ob I-es szezonra, a Szolnok a pénteki első játéknapon 10-6-ra, az Eger pedig 8-4-re verte.

A második nap délelőtti programjában a Debrecen ellen vízbe szálló, bajnoki címvédő Vasas gond nélkül elbánt a honi élvonalban legutóbb ötödikként végző házigazdákkal, így megőrizte veretlenségét.

A Szolnok-Eger összecsapáson a nyitónapot szintén veretlenül záró, az ob I-ben hatodik Tisza-partiak jobbnak bizonyultak az elmúlt bajnoki szezon ezüstérmesénél.

Eredmények:
Partizan Beograd (szerb) - FTC 10-6
TEVA-Vasas - Debreceni VSE 12-8
Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP - ZF-Eger 10-6

később:
FTC - TEVA-Vasas 17 óra
Debreceni VSE - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 18:15
ZF-Eger - Partizan Beograd 19:30

A torna vasárnapi zárónapjának programja:
ZF-Eger - TEVA-Vasas 10 óra
Partizan Beograd - Szolnoki Dózsa-KÖZGÉP 11:15
Debreceni VSC-FTC 12:30

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.