Labdarúgás

UEFA Futsal Cup - Grúziában szerepel a Győr

A portugál SL Benfica, az olasz Luparense és a grúz Iberia Star Tbilisi együttesével került egy csoportba az ETO FC Győr az UEFA Futsal Kupa 16 csapatos elitkörében.

2012.09.13 16:05MTI

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtökön sorsolta ki a négy kvartettet, a magyar érdekeltségű minitorna házigazdája a grúz alakulat lesz, amely egyedüliként a sorozat 12 éves történetében minden évben résztvevő volt.

A Győr múlt héten az azeri Araz, a holland Eindhoven és az ír EID előtt első helyezettként jutott tovább selejtezős csoportjából.

Az elitkör mérkőzéseit október 9. és 14. között rendezik, minden kvartettből a győztesek kerülnek az április végi négyes döntőbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.