Labdarúgás

Maradona Dubajban marad

Az Egyesült Arab Emírségekben marad Diego Maradona, aki egy évre szóló szerződést kötött a dubaji sporttanáccsal, amelynek tanácsadója lesz.

2012.09.03 08:17MTI

"Nagy megtiszteltetés ez a számomra" - mondta az argentin futballszakember, aki 1986-ban világbajnok lett hazája válogatottjával, majd később szövetségi kapitánya is volt a gárdának. "Mindent el fogok követni a sport fejlesztéséért és azért, hogy a helyi sportolók felvegyék a versenyt a világ legjobbjaival."

Az 51 éves Maradona szerződését - bő egy év után - július végén bontották fel az egyesült arab emírségekbeli al-Vaszl labdarúgócsapatánál, mert az együttes eredményei elmaradtak a vezetők elvárásaitól. Ezt követően úgy tűnt, hogy Kínában vállal majd munkát, de végül Dubajban maradt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.