Kajak-kenu

Négy magyar ezüst és egy bronz a kajak-kenu egyetemi vb-n

A magyar versenyzők a korábbi egy arany-, valamint két-két ezüst- és bronzérem után további négy ezüstöt és egy bronzot gyűjtöttek az oroszországi Kazanyban rendezett kajak-kenu egyetemi világbajnokságon.

2012.09.02 17:30MTI

A hazai sportági szövetség tájékoztatása szerint a kenus Kiss Tamás az 1000 méteren aratott győzelme után 500 m-en másodikként ért célba, és szintén a dobogó második fokára állhatott fel 200 m-en a Sík Márton, Boros Gergely kajakos duó, valamint a Sík, Császár Gergely, Boros, Szomolányi Máté összetételű négyes. A nőknél K-1 200 m-en Szabó Petra harmadik lett, míg Szilvásy Nórával K-2 500 m-en ezüstérmet vehetett át.

A háromnapos eseményen Magyarországot hét felsőoktatási intézmény tizenöt sportolója képviselte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.