1-0

Labdarúgó NB1: Kecskemét győzött Pécs ellen

A Pécs hazai környezetben 1-0-ás vereséget szenvedett a találkozó előtt még nyeretlen Kecskeméttől a labdarúgó OTP Bank Liga 6. fordulójának pénteki nyitómérkőzésén.

2012.08.31 19:11MTI

OTP Bank Liga, 6. forduló: 
PMFC-Matias - Kecskeméti TE 0-1 (0-0)  
Pécs, 1000 néző, v.: Iványi 
gólszerző: Balázs Zs. (83.) 
sárga lap: Okoronkwo (62.), illetve Pekár (32.), Patvaros (38.), Vaskó (70.), Jorginho (71.) 

Pécs:
Dibusz - Fodor, Krejci, Causic, Horváth A. - Bodnár (Nagy O., a szünetben), Akassou (Demjén, 79.), Uzoma, Wittrédi - Okoronkwo, Grumic (Szatmári, 73.) 

Kecskemét: 
Borszéki - Koszó, Balogh B., Vaskó, Varga R. - Litsingi, Forró, Pekár (Balázs Zs., 77.), Patvaros (Sós, 62.), Savic - Jorginho (Salami, 94.) 

Helyzetei csak a jóval többet támadó pécsi csapatnak voltak az első félidőben, de a vendégek kapusa, Borszéki kiválóan teljesített, így nem esett gól a szünetig. A folytatásban a nagy szélben végig jól védekezett a Kecskemét, sőt, egy ritka ellentámadás végén pedig a győztes gólt is megszerezte.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.