Határidő Morattinak

Mourinho, Lampard és Deco az Interben?

José Mourinho ma délelőtt határidőt szabott az Internazionale elnökének, Massimo Morattinak: ha valóban azt akarja, hogy ő legyen a kék-feketék edzője, akkor még ma tegyen neki ajánlatot.

2008.05.27 07:31nb1.hu

Moratti sokáig nem tudta eldönteni, hogy jövőre megtartsa-e a csapatnak három bajnoki címet is szállító Roberto Mancinit, vagy inkább szerződtesse a világ egyik legjobb edzőjének tartott Mourinhót. 

Az elnök nemrég állítólag elhatározta magát: Mourinhót teszi meg az Inter edzőjének! A portugál fizetése évi 9 millió euró lesz, és a hírek szerint azonnal elkezdhet játékosokat igazolni. 

Érkezhet a Chelsea-től Frank Lampard, a Barcától Deco, és Luis Figót is megtartanák még egy évre. A hírt egyelőre nem erősítették meg hivatalosan, ám erre még a mai napon sor kerülhet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.