A helyszínen szavaznak az újságírók

UEFA Év Játékosa: Messi és C. Ronaldo a legesélyesebb

A címvédő argentin Lionel Messi és a portugál Cristiano Ronaldo számít a fő esélyesnek a legjobb Európában játszó futballista díjára, amelyet csütörtökön adnak át Monte-Carlóban, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) gáláján.

2012.08.29 15:43MTI

Messi és Ronaldo mellett a spanyol válogatottal a nyáron Európa-bajnoki címet nyerő Andrés Iniesta a harmadik a lehetséges győztesek sorában, ám az első az általános várakozás szerint vagy az argentin, vagy a portugál támadó lesz.

Mindkét játékos fantasztikus szezont zárt: Messi Spanyol Kupát nyert az FC Barcelona játékosaként, és 73 gólt szerzett az idényben, Ronaldo pedig összesen 64 góllal fejezte be a szezont a spanyol bajnok Real Madrid színeiben.

A végső győztes személyéről a helyszínen szavaz majd az UEFA 53 tagországának egy-egy szakújságírója.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.